perjantai 26. lokakuuta 2007

Ken on heistä kaikkein kaunein...

Tänäpän mennään Iringan yliopistojen välistä kauneuskilpailua seuraamaan. Go Tumaini!!!
Tummia kaunottaria yliopistolla toki on, mutta ei mitään verrattuna siihen syöjättäreen, joka mua kotona odottaa. Jotenki nää savannien prinsessat on pelotavia. Ei sellasia pieniä ja söpöjä... :P

Njoo. Viikko menny aika rutiineissa. Alkuviikosta hoidin viimiset radioluennot ja ensi viikon alusta ruvetaan sit tekee pienryhmissä lähetyksiä. Itse aloitin mielenkiintoisen kurssin antropologian puolella: African people&culture. Toi kurssi on turismin opiskelijoille, mut sitä vetävä proffa on Juliuksen toimistokämppis ja toivotti tervetulleeksi kurssille. Aika mielenkiintoiselta on ainakin tähän asti tuntunu.

Aamulla oli jotenki hiukka tylsä fiilis. Edellisenä iltana naapurin jenkkitäti Sherry oli jonkun ihmissuhdeongelman syövereissä ja naamansa norsun vitulla. Muutenki se täti ottaa hiukka hermoon ja sit ko se jakaa turhanpäiväisiä asioitaan illallispöydässä, ni en vaa jaksa kunnella. Aamulla jatku sama meno, hilpaisin nopeesti tienvarteen oottaa dalladallaa. Tienvarressa joku janppa pysähty kevarillaan ja kysyi, et ootkos menossa yliopistolle ja tarviitko kyydin. Motoristi oli Tumanissa opiskelees lakia ja kuulemma meikäläisen naapuri. Siinä sitten ampaistiin kakspäällä, ilman kypäriä tietty, Iringan päätietä kampukselle. Päivä saikin mukavan startin. Hengailin praktikumin, mut Julius on kipeenä, ni ensviikon suunnitelmat jäävät ensi viikoon. Hakuna tatizo.

Tästä sitten kaupunkiin ja treffaan Allan ja Andrew. Syksyistä viikonloppua ja tattikset palautteesta. Koitan horista vknlopun aikana jotain. Poa, fresh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti