keskiviikko 3. lokakuuta 2007

älkää syökö kanaa

2.10 sick

Eilen illalliseksi nautittu kanacurry oli virhearvio. Yö meni kiemurrellessa ja ainakin elimistö tuli aamuyöstä tyhjennettyä. Olo oli aamupäivästä sitä luokkaa, että ainoa mahdollisuus oli lähteä kämpille lepäämään. Pinna tuntuu muutenkin olevan jostain syystä kireällä. Yksi pahimmista mielialaan vaikuttavista tekijöistä on majapaikka.

Fasiliteettit ovat edelleen ankeat torakoineen ja paskana se jääkaappikin edelleen on. Joka ilta, hieman ennen puoltayötä, alueen kulkukoirat kerääntyvät talon edessä aukeavalle alueelle tappelemaan ja ulvomaan. Qatar Airwaysin tarjoamat earit eivät juurikaan auta, sillä viimeistään tasan kuudelta talon takana soivien kirkonkellojen aikaan tulpat ovat korvista irronneet. Ei voi sanoa, että yhtäkään yötä olisin nukkunut erityisen hyvin. Kämppis löytyi, vielä kun löytyisi talo.

Malariaa tuntuu suomalaisten keskuudessa nyt olevan. Joensuun yliopistosta olevan Matin mukaan, on vain ajan kysymys, koska se on meikäläisellä. Ei siinä mitään, senhän saa lääkkeillä hoidettua, mutta heti kun tule hiemankin poikkeava olo, niin se on tietysti malaria. Kuumotusta lisää se, että jos sairastun, joudun viettämään päiviä neljän seinän sisällä.


Tämän hetkisestä hommasta tulee hieman sivariajat mieleen. Kökin vahtimassa isoa avainnippua radiostudiossa. Paikka on ihan mukava ja ympärillä pyörii paljon opiskelijoita, mutta rajansa kaikella. Mulla ei ole aavistustakaan ketä saisi päästää mihinkin huoneeseen ja pojilla on tapana tulla studioon ”harjoittelemaan” lähetystä. Paikallisena tapana on junkkapiireistä tuttu: mitä lujempaa, sitä lujempaa. Eli jannut höpöttävät kilpaa mikkeihin miksaten samalla bongo flavaa tietokoneelta ja kaikki ajetaan moisen kierron saattelemana Fostexin aktiivimonitoreista suoraan naamalle. Tee siinä sitten hommia. Kaiken lisäksi tietokoneeseen on alkanut ilmestyä waretettuja pelejä, ihan kuin netistä IE:n kanssa haetut mp3:set eivät olisi riittävä turvalisuusriski. Kaiken kukkuraksi netti ei tänäänkään läppärissä toiminut.

Paas kattoo, jos olo ei tästä kohene, niin täytyy mennä malariatesteihin huomenna. Ainiin, lyhyen empiirisen tutkimuksen osoittamana DNA:n tekstiviestit eivät tunnu tulevan perille. Nyt kylään Matti Tedren ja vaimokkeensa Merjan tykö. Terkkuja!

3.10 Se oli se kana.

Joo, kuosi on taas hyvä. Nyt vaan huomattiin, että kannettavien minidiskien patterikotelot ovat suomessa, joten käytännön opetuksen alkaminen viipyy taas. Netti toimii läppärissä ja illalla grillaan suomalaisten tykö, enne mestareiden liigan matsia Luxury Baarissa. Taloa pitäis mennä kattoo kohta. keittopäivä. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti