torstai 22. marraskuuta 2007

Perjannnnnnnnttai!! taas

Terve. Viikko luistanut, ko Myllylän suksi. Poistettu kultainen Casio rannekello, kokoelma afrikalaista elokuvaa ja kotiasiat on ihan kunnossa. Arki Tumainilla tökkii jälleen hieman. Laitteita ei kunnioiteta laisinkaan ja työmoraali on suurimmalla osalla aika olematon.

Tiistaina radiostudion tietokone ei käynnistynyt enää laisinkaan. Viime viikolla sanoin oppilaille, että kone ei tule kestämään jatkuvaa ohjelmien ja kyseenalaisten mp3 tiedostojen lataamista. Ei nää oikeesti vaan tajuu. Kone sit hajos. IT-kaveri tuli sitä "korjaamaan." Videoluokasta haettiin ulkonen kovo lainaan, mihin torpattiin musat ja mukamas ne tärkeät tiedostot mitkä pyysin. Noh, it-jamppa meni ja pudotti käynnissä olevan kovon lattialle. Huomasin sen, mut en kiinnittänyt huomiota, ennenko ukkeli sanoi olevansa valmis ja lähtevänsä pois.

Kovo ei toimi, tietokoneessa ei toimi netti ja kaikki tähän mennessä tehdyt jutut ovat kadonneet. Hianosti. Ladattavien paristojen hankkiminen tuntuu myös olevan mahdotonta, joten tuomamme kannettavat MD:t ovat lojuneet studion nurkassa. Koitin sanoa opiskelijoille, että menkää porukalla sanomaan laitoksen pomolle, et haluutte pattereita. Mut ei, mitään ei tapahdu. Aika turhauttavaa aika ajoin. Onneks olin skarppina skandinaavina kopioinut aimo kasan musaa omalle kovolle, joten viikko on mennyt lähinnä atk-tukihenkilön roolissa, sekä jonkun verran opettaessa digikameran käyttöä. Musta tuntuu, et joku pöllii studiosta kaapeleita. Mihin joku täällä tarvii XLR-piuhaa? En tiedä...


Kouluhommat ovat siis enemmän tai vähemmän kuosissa. Mielitietyn tekstaritkin saapuvat vihdoin Tansaniaan asti, joten mieli on korkealla. Neljä viikkoa Tumainilla, kuusi afrikassa, aika rientää. Pitäis kysyy joulukuun eka viikko vapaaks, et pääsis hiukka reissuun ja hakee Darista viisumille jatkoa. Viisumikysymys on vaikea, eikä kukaan siihen osaa vastata. Mulla on vielä aikaa, mut ko mennään Dariin 6pvä Andresin kanssa, ni sen viisumi vanhentuu 7pvä. Tiukille menee, ettei siit tuu lainsuojatonta. heh...

Ei nyt kauheen syvällistä pohdiskeluu irtoo, mut en mä mikään suuri ajattelija ookkaan. Virrassa mennään ja väistellään suurimmat kivet. Laitoin kuvia. Henkan käyttis on hieman tönkkö, ko ne menee aakkosjärjestykseen. Helpotan hieman.
Mukavaa viikonloppua! Poa vipi! mzuka.


markku ja kultakello
-> autenttine kasari
pikkupoika -> valkonaama on kumma juttu
kyttä -> kytät on poliiseja
standard studio -> intit, vomit, standard
Wurlitzer -> eräässä luokassa on aikast mehevät urut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti