maanantai 3. joulukuuta 2007

Iringa-Dar-Mbeya-Lake Nyasa-Nkhata Bay-Mzuzu-Iringa

Terve. Sori vaan rakkaat lukijat, notta kirjoittelutahti on hieman verkkainen. Arki on arkea, eikä muka mitään ihmeellistä ole tapahtunu. Todellisuudessa jatkuvasti eteen tulee uusia juttuja, mut siihen on nuppi jo tottunut, eikä ne tunnu kirjoittamisen arvoiselta...

Viime perjantaina juhlittiin Andrésin läksäreitä. Mukavat pippalot. Sangriaa ja tikkareita. Dirassa on kovasti keskusteltu eri maiden keksinnöistä ja olemme todenneet, että suurimmat espanjalaiset keksinnöt ovat: Chupa Chupsit ja moppi. Tansaniassa ei kauheasti käytetä moppeja, vaan lattiat putsataan nelinkontin. Ilta jatkui aamuun kera Konyagin ja saimme kämppiksemme Lisankin ensimäistä kertaa yökerhoon.

Lauantai meni hieman darraisena opiskelijoiden järkkäämässä tapahtumassa lähellä Iringaa. Riverside Campsite on niinko leirintäalue, mut hienompi. Oppilaat oli järkänny paikalle soundsysteemin ja ruokaa. Ohjelmassa oli mm. reippailu läheiselle vesiputoukselle, hassuja leikkejä ja joraamista. Tällaista meninkiä kaivattaisiin Suomeenkin. Paitsi... Suomessa on pirun kylmä ja illanvietot tapahtuu yleensä juottoloiden pimennossa. Ei tällaista voi Suomen opiskelukultturissa kuvitella. Ensimmäinen tanssiva mies on siis yliopiston journalismin laitoksen pomo. :)

Sunnuntaina käytiin saunassa. mmm... Shot of Finnishnes. Sauna, makkara, kaljaa... koti-ikävä kurkkaa nurkan takana, mut ei täs oo enää ko kuukaus.

Huomenna aamusta lähtö Dariin ja torstaina suurlähetystöön juhliin Suomea. Mulla ei oo mustaa pukua tai midist... Kutsussa oli kuulemma, et tumma puku tai kansallispuku. Ajattelin pukeutua saamaani Masai-vilttiin ja sanoa olevani masai... heh... huono juttu.. Joka tapauksessa, Darista junalla takaisin kohti etelää ja Malawia. Olen varannut reissuun n. viikon, joten päivityksiä ei ole hetkeen tulossa. Kauheasti ei suunnitelmia ole. Olen hieman tarkistellut faktoja, mut ainoa deadline on, että Lake Nyasalla pitäis olla viimeistään maanantai-iltana, ko laiva startannee kohti etelää. Nkhata Baysta sitten ilman aikoja takas.

Lupaan skarpata päivityksissä ko tuun takas. Ottaa paljon kuvia ja sen sellaista.

Joulutuubasta täällä ei ole tietoakaan. Ainoastaan Kokis-Pukki pönötti tienvarressa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti